Hoofdstraat 8 ~~ 9533 PK  Drouwen ~~ Drenthe ~~ The Netherlands

our stud house moved already! -  ons katerverblijf is al verhuisd!

   

   

   

   

   

   

Our home ~~  at 400 metres distance from woods, moors and sand-drifts

Ons huis ~~ op 400 meter afstand van bossen, heide en zandverstuivingen

  

Hoofdstraat 8 te Drouwen

verkocht
Gegevens van de woning:
 
Straat: Hoofdstraat 8
Postcode: 9533 PK
Plaats: Drouwen
Woningtype: Vrijstaand
Omschrijving:
Op mooie locatie in het Drentse Hondsrugdorp Drouwen staat dit bijzonder ruim VRIJSTAAND WOONHUIS met een grote vrijstaande schuur en een mooi aangelegde tuin op het oosten, zuiden en westen, met vijver, zitkuil, verschillende terrassen en fruitbomen. Vrij uitzicht over weiland aan zowel oost- als westkant van het huis!
De woning is gebouwd in 1928 en voorzien van centrale verwarming met kombiketel (geplaatst in december 2005), gedeeltelijk zijn isolerende voorzieningen en dubbele beglazing toegepast. Ligging nabij het toeristische dorp Borger dat beschikt over een ruim winkelbestand, tevens op korte afstand van uitgestrekte bossen en heidevelden. Kaveloppervlakte 860 mē.

Indeling: hal met plavuizenvloer, L-vormige woonkamer ca. 38 mē met laminaatvloer en rookkanaal met houtkachel (ABC), werk/computerkamertje, woonkeuken ca. 20 mē met grote voorraadkast, gang, toilet, badkamer met ligbad, aparte douche en 2 wastafels, binnendoor bereikbaar:
2e gedeelte: keuken met aanrecht, badruimte met douchecabine, wastafel en 2e toilet, woonkamer met tussenhalletje naar slaapkamer.
Verdieping: overloop, kamer met 3e toilet en wastafelmeubel, tevens aansluiting voor wasmachine en droger, 3 slaapkamers resp. 18 mē, 19 mē en 15 mē, grote zolderruimte met mogelijkheid van extra kamer(s).

Het tweede woongedeelte kan als zelfstandig (vakantie)appartement gebruikt worden of voor onderverhuur. Kan ook als praktijkruimte of kantoor worden ingericht. (Gedeeltelijke) inventarisovername mogelijk.
Kortom: een sfeervol huis dat een verrassende indeling heeft en heel veel ruimte biedt met vele mogelijkheden.
Zeker de moeite van bezichtiging waard om zo een juiste indruk te verkrijgen!


 
Grondoppervlakte: Kavel: 860
 
Inhoud: 900